Masterdag Universiteit Leiden - 10 november 2017

masterdagen


Kom naar de Masterdag van Universiteit Leiden op 10 november

De Masterdag van maart is net voorbij. Maar maak je geen zorgen. Op 10 november vindt er weer een Masterdag plaats. Hier bezoek je opleidingspresentaties en kun je vragen stellen aan docenten, studenten, alumni en studieadviseurs. En maak kennis met de leukste studentensteden van Nederland: Leiden en Den Haag!

De belangrijkste redenen om de Masterdag te bezoeken:

 • Ontdek alle masters in Leiden en Den Haag
  Bezoek presentaties en stel je vragen aan docenten en studenten. De Masterdag is dé manier om een master te ontdekken die jij leuk vindt.
 • Ga in gesprek met studenten, docenten, studieadviseurs en alumni
  Zij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en hun ervaringen met je te delen. Kom alles te weten over onze masters, het studeren in Leiden en Den Haag en het beroepenveld.
  Het is ook mogelijk 1-op-1 af te spreken met een studieadviseur om goed advies te krijgen over je volgende stappen.
 • Verken je studentenstad
  Leiden is jouw ideale studentenstad en is goed bereikbaar midden in de Randstad. Een sfeervolle oude binnenstad, met alles uit je studentenleven dicht bij elkaar: universiteitsgebouwen, studentenhuizen en verenigingen. En vlakbij ligt Den Haag, waar de universiteit ook een vestiging heeft; de stad van ministeries, internationale organisaties en vele culturen.

Masterdag maart 2017 aftermovie

Meld je alvast aan en ontdek de opleidingen

Ben jij benieuwd wat Universiteit Leiden te bieden heeft? Tijdens de Masterdag op 10 november kun je het ontdekken! Het programma van de Masterdag is 4 weken van te voren bekend. Houd dus rond 6 oktober deze website in de gaten! Via het formulier op deze pagina of via deze link kun je je alvast vooraanmelden. Dan ontvang je van ons een herinnering wanneer het programma bekend is en de aanmelding opent.

Waar en wanneer?

10 November 2017
09.00 – 20.00
Locatie Leiden en Den Haag

masterdagen

Meer weten?

Op de hoogte blijven van de laatste updates en tips? Volg ons op Facebook. Heb je nog vragen over de komende Masterdag of andere voorlichtingsactiviteiten, neem dan contact op met de studielijn: studielijn@leidenuniv.nl, tel. +31 (0)71 527 11 11

Ontdek een master die bij jou past!